Salong Plaza tjejerna!

Salong Plaza grundades 2015, vi är ett gäng kreativa frisörer som älskar vårt jobb. Hos oss är det högt i tak och alltid nära till skratten! 
Vi älskar att baka och att fika, därför bjuder vi våra färgkunder alltid på nått gott till kaffet.
Vår tid är din tid, och vi vill att du ska njuta till fullo av din tid hos oss!

Ulrica, frisör i Växjö

ULRICA 
Ulrica är stolt ägare av Salong Plaza och har snart 15 års erfarenhet av frisöryrket.

-Att driva egen salong har alltid varit en dröm och jag är så tacksam över att få göra det jag brinner för.

Min vision är att kunden ska få en "hemma hos"-känsla när man kommer in till oss. Att man kan vara sig själv, äta en god kaka till kaffet och självklart känna sig ordentligt ompysslad.. vardagslyx helt enkelt!

Det är fantastiskt roligt att vi har så bred kundkrets på Salong plaza, allt från småbarn till 95åringar kommer till oss. Det jag jobbar mest med är blonda hår i alla dess former, korta isblonda pixiefrisyrer till långa beigeblonda hårsvall!

 AMANDA 
 Amanda har snart 10 års erfarenhet inom frisöryrket, och hon är Salong Plazas egna balayage-queen! Balayage är  en speciell slingteknik som Amanda har gått utbildningar i och är otroligt duktig på.

 Hon brinner för det mesta inom frisöryrket men är specialiserad på olika klipptekniker. Amanda är vass med saxen  och det finns ingen virvel hon inte klarar av.

 Har jobbat på Salong Plaza sedan 2016 och är en riktig glädjespridare, och kan få alla på ett gott humör!

        SARA

  Sara är det nyaste tillskottet till Salong plaza teamet, och vi är så glada över att hon börjat jobba hos   oss. Hon har över 10års erfarenhet i yrket, och gått på många kurser för att hålla sig uppdaterad i   trender och nya tekniker. 


   Sara är glad och sprallig, och hon får alla sina kunder att känna sig trygga i hennes stol.