Salong Plaza tjejerna!

Salong Plaza grundades 2015, vi är ett gäng kreativa frisörer som älskar vårt jobb. Hos oss är det högt i tak och alltid nära till skratten! 
Vi älskar att baka och att fika, därför bjuder vi våra färgkunder på hembakad kaka till kaffet. Vår tid är din tid, och vi vill att du ska njuta till fullo av din tid hos oss!

Ulrica, frisör i Växjö

ULRICA 
Ulrica är stolt ägare av Salong Plaza och har över 10 år erfarenhet av frisöryrket. Att driva egen salong har alltid varit en dröm och jag är så tacksam att få göra det jag brinner för.


Min vision är att kunden ska få en "hemma hos"-känsla när man kommer in till oss. Att man kan vara sig själv, äta en god kaka under verkningstiden och självklart känna sig ordentligt ompysslad.. vardagslyx helt enkelt!

Tycker det är fantastiskt roligt att vi har så bred kundkrets på Salong plaza, allt från småbarn till 95åringar kommer till oss. Det jag jobbar mest med är blonda hår i alla dess former, korta isblonda pixiefrisyrer till långa beigeblonda hårsvall!

 AMANDA 
 Amanda har snart 10 års erfarenhet inom frisöryrket, och hon är Salong Plazas egna balayage-queen! Balayage är   en speciell slingteknik som Amanda har gått utbildningar i och är otroligt duktig på.

 Hon brinner för det mesta inom frisöryrket men är specialiserad på olika klipptekniker. Amanda är vass med saxen   och det finns ingen virvel som är svår nog för henne.

 Har jobbat på Salong Plaza sedan 2016 och är en riktig glädjespridare. Grov i mun som få och kan få alla på ett gott humör!

MIA 

Den nyaste stjärnan på Salong Plaza men äldst i gemet, Mia har jobbat som frisör i dryga 15år. Hon är kreativ och har gått många utbildningar genom åren, både inom färg och i olika klipptekniker.


Mia har en gullig personlighet och behåller alltid lugnet i alla situationer, en perfekt komplettering till gänget.

Hon är perfektionist med äkta fingertoppskänsla och vill ge det där lilla extra till varje kund!